Les millors marques et donen les millors solucions.

Stihl

Som el teu distribuïdor i servei oficial Stihl. En els nostres establiments podràs trobar tota la gamma de maquinària forestal, de jardineria, per l'horticultura i de neteja d'aquest fabricant. Sempre productes de la màxima qualitat, amb un complet servei d'assessorament, servei postvenda i de reparació. Per descomptat, comptem amb un ampli estoc de recanvis i accessoris, i els equips de protecció més adequats per les teves màquines Stihl.

Tan si vols tenir cura del teu jardí, com si ets un professional que necessita la millor maquinària per fer la feina de cada dia, aquí trobaràs el més adequat per les teves necessitats.

Kärcher

Som el teu distribuïdor i servei oficial Kärcher. Disposem d'una àmplia gamma de maquinària de neteja tant per a ús domèstic, com per a ús professional. Hidronetejadores, aspiradors, fregadores, escombradores, netejadors de tapisseries i moquetes, polidores, etc. T'assessorem en el moment de la compra tant de l'eina que necessitis com els accessoris més adequats per treure-l'hi el màxim rendiment, i el nostre servei d'assistència tècnica està sempre a la teva disposició.

Bosch

Som distribuïdors de la maquinària electroportàtil professional de Bosch. Tant si treballes en el sector de la construcció, de la fusta, del metall, o qualsevol altre i necessites una eina portàtil, elèctrica o de bateria, a casa nostre la trobaràs. També disposem de servei de reparació propi i d'un ampli sortit d'accessoris per a totes aquestes eines.

Grillo

Som distribuïdors i servei oficial Grillo. Fabricant europeu de desbrossadores, maquines tallagespa per a grans superficies, carretons de transport, i molt mes. Càmpings, serveis de jardineria municipal, zones esportives o usuaris en tasques privades, sempre trobareu a casa nostra la màquina adequada a les vostres necessitats, i per descomptat, el nostre servei d'assistència tècnica per a que la vostre eina rendeixi al màxim, sempre.

Altres col·laboracions